Felmerült benned pár kérdés?

Otthon takarító szakembereink a következő megelőző intézkedéseket követik annak érdekében, hogy megakadályozzák a baktériumuk és vírusok terjedését:

    • Rendszeres kézmosás 
    • Eszközök szigorú fertőtlenítése lakások között 
    • Maszk viselése és kesztyű használata  az ügyfelek otthonában 
    • Az elvárható közösségi távolságtartás gyakorlása 
    • Szakembereink minden nap testhőmérséklet ellenőrzésen esnek át 

Cégünk mindent megtesz az ügyfeleink és szakembereink biztonságáért.

Ha bármilyen kiegészítő intézkedést szeretne, kérjük vegye fel velünk kapcsolatot. 

Minden első takarítást igénybe vevő ügyfeleinknek az alaposabb vagy a nagytakarítás opciót ajánljuk. Így megfelelő időnk van mindent részletesen kitakarítani, és a mi színvonalunkra hozni. Az első nagytakarítás után, legtöbb ügyfelünk a rendszeres takarítást választja. 

Rendszeres takarításainkat kedvezményesen veheted igénybe, abban az esetben, ha.. 

-Heti takarításból már 4 alkalmat igénybe vettél az 5. azonos takarítási szolgáltatást ajándékba adjuk. 

-Kétheti takarításból pedig 5 alkalmat igényeltél ekkor a 6. azonos takarítási szolgáltatást ajándékba adjuk. 

 

48 órán kívül visszamondott szolgáltatásra, teljes pénzvisszatérítést biztosítunk.

Előre kifizetett szolgáltatás esetén, ha 24 órán belül kerül lemondásra, nem áll módunkban visszatéríteni az összeget.

Ha készpénzes fizetéses szolgáltatás kerül 24 órán belüli lemondásra, és ezt követően újra igénybe kívánja venni újra szolgáltatásunkat, akkor a lemondott szolgáltatás 75%-át köteles megtéríteni. 

Nem számolunk fel plusz költséget foglalás módosításért, ha az 24 órán belül történt az esedékes takarítás időpontjától számítva.

Nem, ha a takarítás időpontjától számított 48 órán belül kerül lemondásra. 

Igen, abban az esetben, ha ezt az igényed jelzed felénk. Ebben az esetben első körben a kollega munkabeosztásához igazítjuk a foglalásodat. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy eltudjuk intézni ezt Neked. 

A legelső takarításnál előnyös, hogy meg tudjuk ismerni egymást. Későbbiekben nincs rá szükség. Ebben az esetben megtudod adni, hogyan jutunk be lakásodba. 

Minden alkalmazottunk leinformált, csak a legjobb munkaerővel dolgozunk! Ugyanakkor folyamatosan felügyeljük és ellenőrizzük szakembereinket, így cégünk felelőséget vállal alkalmazottjaiért.  

Bizony esetekben ezek a tisztítószerek elengedhetetlenek a megfelelő végeredményért. Például egy erős, ráégett zsíros sütő, erős zsíroldó tisztítószert igényel. 

Rendszeres takarításnál az első alkalommal érdemes kulcsot adni, így a jövőben nem kell érkezésünkhöz igazodnod. Nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra, így a kulcsokra sosem írjuk rá a címedet és azt széfben tároljuk. 

Nagyon ritkán fordul elő. Ha mégis, kérjük azonnal vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a biztosítást intézhessük. 

Online nem tudsz így foglalni, mert ez extrém takarításnak számít kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Mindig megadunk egy körülbelüli takarítási időintervallumot, mivel csapatban dolgozunk, nem kell hosszú munkaórákkal számolnod. Mindig a kért szolgáltatást végezzük el, így az erre fordított idő a szennyezettségtől függ. 

Ha nem vagy megelégedve a szolgáltatással, kérjük azonnal vedd fel velünk a kapcsolatot! Egy újratakarítást kell végeznünk 2 munkanapon belül. 

Nem, áraink a kért szolgáltatásokhoz szabottak. Fontos tudnod, hogy a piacon legalacsonyabb áron dolgozunk, így nem tudunk engedni az árainkból.

A legtöbb esetben ez azért fordul elő, mert nagyobb munka elé nézünk, mint amire foglalva volt. Ilyenkor egy plusz foglalás szükséges. 

Foglaláskor körültekintően add meg a jelenlegi tisztaságot, mert az idő és ár annak tekintetében kerül kiszámításra. Nem megfelelő foglalás új foglalást igényel, teljes árban. 

Leegyszerűsítettük az eddig működő árajánlatkérés hosszú folyamatát összetett foglalási rendszerünkkel, megspórolva ezzel az idődet. 

Útmutatónk segítségével könnyen eldöntheted lakásod jelenlegi tisztaságát, mely a szükséges szolgáltatás megtalálásához elengedhetetlen. 

Ahhoz, hogy a legjobb szolgáltatást nyújthassuk a választott csomagon belül, kérjük őszintén válaszolj erre a kérdésre! Így állapítjuk meg otthonod jelenlegi tisztaságát:

 

-sűrűn: hetente többször is takarítasz 

-rendszeresen: 7-12 napi rendszerességgel takarítod lakásod

-ritkán: lakásod nem volt több, mint 2-3 hete takarítva

 

Ezen megadott adatok határozzák meg a takarítás erősségét és idejét. Csak reálisan megadott jelenlegi tisztaságért vállalunk felelőséget. 

Eszköz biztosított

P&G titsztítószerek és eszközök, Vileda felmosó és prémium Philips porszívó a takarításhoz.

Képzett Takarítók

Saját takarítási technikánk és stratégiánk van, melyet minden kollégánk kiválóan elsajátított.

Kommunikáció

Koordinátorainkat egész nap eléred, akik készséggel segítenek szükség esetén.

Elégedettség

Ha nem lennél megelégedve a tisztasággal, garanciálisan újra takarítunk.