Felmerült benned pár kérdés?

Első Alkalom

Rendszeres Takarítás

Foglalás

Lemondás

Kényes Felületek

A takarítás Ideje Alatt

Garancia

Otthon takarító szakembereink a következő megelőző intézkedéseket követik annak érdekében, hogy megakadályozzák a baktériumuk és vírusok terjedését:

    • Rendszeres kézmosás 
    • Eszközök szigorú fertőtlenítése lakások között 
    • Maszk viselése és kesztyű használata  az ügyfelek otthonában 
    • Az elvárható közösségi távolságtartás gyakorlása 
    • Szakembereink minden nap testhőmérséklet ellenőrzésen esnek át 

Cégünk mindent megtesz az ügyfeleink és szakembereink biztonságáért.

Ha bármilyen kiegészítő intézkedést szeretne, kérjük vegye fel velünk kapcsolatot. 

Először veszem igénybe a szolgáltatást

Igen, sokszor forul elő, hogy  a tulajdonos nem tartózkodik a lakásban a takarításkor. Ilyenkor kapukóddal és/vagy kulccsal juttunk be melyet eljutatthatsz hozzánk, esetleg a portán leadhatod.

Kollegáink rutinosan takarítják a lakásokat, a munkavégzés ideje alatt ritkán szokott szükség lenni a tulajdonos intézkedéseire. 

Minden alkalmazottunk leinformált csakis hosszas interjú és betanulási folyamat után lép munkába nálunk. A helyszíni munkavégzés pedig folyamatosan ellenőrízve és vezetve van. Így könnyű szívvel vállalja cégünk otthonod legnagyobb biztonságát!

Ha netán vannak bizonyos kényes felületek esetleg speciális instrukcióid lenénnek ezeket minden esetben a takarítás megkezdése előtt tudasd velünk, így mi informáljuk kollégáinkat, hogy kifejeztten ügyeljenek ezekre a takarítás alatt. 

A szolgáltatás idejéhez mérten több Takarító kolléga is érkezhet az adott munka elvégzésére. Az kollegák nevéről, elérhetőségéről a takarítás előtti napon emailben értesítünk. 

Rendszeres Takarítás

Minden első takarítást igénybe vevő ügyfeleinknek az alkalmi alaposabb/pipere vagy a nagytakarítás opciót ajánljuk. Így megfelelő időnk lesz mindent részletesen kitakarítani az első alkalomkor, hogy a következő takarításkor már rutinosan tudjuk a fentartó takarítást végezni.

Igen, ha ezt az igényed jelzed felénk. Ebben az esetben első körben a kollega munkabeosztásához igazítjuk a foglalásodat. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, ezzel kapcsolatban.

Rendszeres takarításnál az első alkalommal érdemes kulcsot adni, így a jövőben nem kell érkezésünkhöz igazodnod. 

Nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra, így a kulcsokra sosem írjuk rá a címedet és azt széfben tároljuk.

Foglalás

Igen, a takarítás megkezdésétől számított 24 órán kívűl plusz költségek felszámolása nélkül tudjuk a megrendelt szolgálattásod másik időpontra helyezni. 

Abban az esetben ha a kiérkezéskor láthtóan nagyobb munka elé nézünk, mint amire foglalva volt és nincsen aznapra elegendő időnk, hogy megfelő minőségben elvégezzük a teljes szolgáltatást, helyszíni egyeztetéskor eldöntjük, hogy az napra melyik területek férnek bele.

Ezután egy új foglalást kell tenned a lakás teljes takarítására. 

Lemondás

48 órán kívül visszamondott szolgáltatásra, teljes pénzvisszatérítést biztosítunk.

Előre kifizetett szolgáltatás esetén, ha 24 órán belül kerül lemondásra, nem áll módunkban visszatéríteni az összeget.

Ha készpénzes fizetéses szolgáltatás kerül 24 órán belüli lemondásra, és ezt követően újra igénybe kívánja venni újra szolgáltatásunkat, akkor a lemondott szolgáltatás 75%-át köteles megtéríteni.

Nem, ha a takarítás időpontjától számított 48 órán belül kerül lemondásra.

Kényes Felületek

Bizony esetekben ezek a tisztítószerek elengedhetetlenek a megfelelő végeredményért. Például egy erős, ráégett zsíros sütő, erős zsíroldó tisztítószert igényel.

Nagyon ritkán fordul elő. Ha mégis, kérjük azonnal vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a biztosítást intézhessük.

A takarítás Ideje alatt

Mindig megadunk egy körülbelüli takarítási időintervallumot, mivel csapatban dolgozunk, nem kell hosszú munkaórákkal számolnod. Mindig a kért szolgáltatást végezzük el, így az erre fordított idő a szennyezettségtől függ.

Kollegáink rutinosak a különböző lakások takarításában megfelően tudnak önállóan dolgozni, így nem kell folyamatos segítségkérésre számítanod tőlük. 

Nem! Takarítóink kiválóan betanítottak, rutinosak az önnáló stratégikusan hatékony munkavégzében. Nem lesz szükséged a takarítás menetével foglalkzonod. A tisztaság minősgét pedig vezető kollégáink leellenőrzik! 

A lakásod méretétől függően több kolléga is érkezhet a helyszínre akik előre meghatározott startégia szerint takarítják lakásod. 

Ha sok mindenkit kell a lakásban kerülgetni nem fognak tudni hatékonyan dolgozni és akár szolgáltatásra szánt időből is kicsúszhatnak. 

Ezért kérjük, hogy a takarítási időben a lehető legkevesebben legyenek a lakásban.

Garancia

Ha nem vagy megelégedve a szolgáltatással, kérjük azonnal vedd fel velünk a kapcsolatot! Egy újratakarítást kell végeznünk 2 munkanapon belül.

Tisztítószer Biztosított

P&G tisztítószerek, Vileda felmosó, Bonus mikroszálas törlőkendők a takarításhoz.

Betanított Takarítók

Saját takarítási technikát és stratégiát alkalmazunk, melyet minden kollégánk kiválóan elsajátít.

Kommunikáció

Koordinátorainkat egész nap eléred, akik készséggel segítenek szükség esetén.

Elégedettség

Ha nem lennél megelégedve a tisztasággal, garanciálisan újra takarítunk.