Rólunk

Máttyássy Nataniel

Alapító, Ceo

Üzenet az Alapítótól

Hiszem, hogy Otthonunk tisztasága és rendezettsége nagy befolyással van életünk minden részletére. Otthonunk az a hely, ahova hazatérünk megpihenni és feltöltődni, ezért elengedhetetlen, hogy mindez kellemes környezetben valósuljon meg.

Mai modern világunk megkívánja tőlünk, hogy időnk nagy részében hivatásunkra fókuszáljunk. Ezért gyakran magánéletünkre sem marad időnk, nemhogy háztartásunk vezetésére.

Számomra mindig elengedhetetlen volt környezetem makulátlansága, és annak rendszeres fenntartása. Ezért mikor nem tudtam már elegendő energiát a takarításra fordítani, egyértelműnek tűnt: takarítási szolgáltatást keresek. Nem gondoltam volna, hogy minőségi munkát végző takarító személyt találni hatalmas kihívás lesz. Fárasztó folyamatnak bizonyult a megfelelő szakember megtalálása, hiszen az elvégzett munka végeredménye ritkán felelt meg az elvárásaimnak, arról nem is beszélve, hogy az órabér irreálisan magas volt.

Hamarosan megfogalmazódott bennem: Budapestnek szüksége van egy professzionális, modern takarító szolgáltatásra. Elszántam magam, hosszú kutatómunkába kezdtem. Megtaláltam azokat a személyeket, akik osztották szenvedélyem a tökéletes tisztaság megvalósítása érdekében. Kifejlesztettünk egy egyedülálló tisztítási stratégiát és technikát. Elkészült egy komplex háttér, mely a modern családok igényeinek és elvárasaink hivatott megfelelni.

Megszületett a Derülő Otthonok, mely egyedülálló Magyarországon, hiszen saját képzésünkön tanítjuk be a kollegáinkat, ügyfeleink pedig személyre szabott igényeinek megfelelően tudják foglalni a takarítási szolgáltatást. Elengedhetetlennek tartom, hogy egy minőségi szolgáltatásban az elsődleges cél az ügyfél elégedettsége legyen, ezért is biztosítunk saját tisztítószereket és eszközöket is a munkafolyamatokhoz, melyek segítségével a legjobb áron érünk el kimagasló végeredményt. 

Eljött az ideje, hogy a nyugati országoknál már jól működő professzionális otthon takarítási szolgáltatás mindenkinek megengedhető és elérhető legyen Budapesten is.

Legyen időd arra, ami igazán fontos: élvezd Te is a lakásod, 

Derüljön a Te otthonod is!

A Derülő Otthonokról

Budapest első Professzionális Otthon Takarító Szolgáltatása a Nyugati House Cleaning mintára

Egyedi Képzés

A precíz takarítást tanulni kell, erre hoztuk létre
Otthon Takarító Szakember képzésünk.

Valódi Minőség

Valljuk, hogy a mi technikánk és stratégiánk
az út a tiszta és rendezett otthonhoz.

Amerikai Mintára

A tisztító szolgáltatás már nem luxus, biztosítjuk az eszközeinket, csakis minőségi munkát végzünk

Fejlődésben

Célunk, hogy Budapest minden kerületének minden lakásában elérhetőek legyenek szolgáltatásaink.

Otthon Takarító Szakembereink

A takarítás is mint minden szakma átgondolt munkavégzést és megfelelő eszközöket kíván a minőségi végeredményhez. 

Mindennek alapjait képzésünkön tanulják meg kollegáink, ahhoz, hogy az elvárasainkat felültudják múlni, melyhez minden segítséget megadunk.